Web Analytics Made Easy - Statcounter

استقلال در حال حاضر گرفتاری در حدود ۳۶۰ هزار دلار دارد. البته همان‌طور که اشاره کردیم، این اعداد فقط بدهی‌های ارزی باشگاه محسوب می‌شود و داستان مطالبات ریالی بازیکنان و مربیان داخلی به قوت خود باقی است.

به گزارش گروه ورزشهمزمان با فرارسیدن روزهای پایانی سال، دغدغه‌های مالی باشگاه استقلال نیز افزایش پیدا می‌کند و به نظر می‌رسد اگر برای این مسائل حداقل به صورت موقت تدبیری اتخاذ نشود، دامنه دردسرهای آن، مشکلات بسیار زیادی در آستانه آغاز فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا برای آبی‌پوشان ایرانی ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدا از بدهی‌های ریالی که استقلال به بازیکنان و مربیان داخلی خود دارد، ارقامی را نیز باید به صورت ارزی در اختیار چهره‌های خارجی یا باشگاه‌های اروپایی قرار بدهد.

برای مثال چیزی حدود ۶۰ هزار دلار هنوز از بابت دریافت رضایتنامه محمد نادری باقی ‌مانده که باید به حساب باشگاه اروپایی سابق این بازیکن واریز شود. جدا از این مسئله، طلب شیخ دیاباته هم به قوت خود باقی است و باشگاه باید در اسرع وقت نسبت به تسویه حساب با این بازیکن اقدام کند، رقمی که طبق شنیده‌های ما، چیزی در حدود ۷۰ هزار دلار است. اگر به این موارد مطالبات نیکولای بودوروف (‌رقمی بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار دلار) را هم اضافه کنیم و پول میلیچ را هم به حساب بیاوریم، همراه با یک مقدار بدهی‌های خرد ارزی، استقلال در حال حاضر گرفتاری در حدود ۳۶۰ هزار دلار دارد. البته همان‌طور که اشاره کردیم، این اعداد فقط بدهی‌های ارزی باشگاه محسوب می‌شود و داستان مطالبات ریالی بازیکنان و مربیان داخلی به قوت خود باقی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استقلال محمد نادری لیگ قهرمانان آسیا هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • یک استقلالی و نمایش مطمئن در چپ تراکتور
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟