Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان یکی از مهمترین اقدامات در پدافند غیرعامل را تامین مواد ضروری و نیاز استان دانست و بیان کرد: به ۳۶۰ میلیون دلار اعتبار برای تامین نیاز کالاهای اساسی و ضروری استان برای یکسال آینده باتوجه به آنچه که در داخل کشور وجود دارد، نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ مهدی حسینی‌نژاد در جلسه کارگروه تخصصی صنعت، معدن و تجارت شورای پدافند غیر عامل استان گفت: شناسایی و طبقه‌بندی صنایع مهم این حوزه، پیش بینی خدمات ضروری مردم و اندیشیدن راهکارهایی برای اجرای آن، پیش‌بینی و ذخیرهه سازی مواد اولیه صنایع مخصوصا در صنایع غذایی، نان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، پیش‌بینی و ذخیره‌سازی مواد غذایی برای مدت معین، بررسی و آسیب شناسی صنایع و معادن و ... از اهم وظایف کارگروه تخصصی صنعت، معدن و تجارت شورای پدافند غیر عامل است.

وی با بیان اینکه نیاز استان به کالاهای اساسی را براساس سرانه جمعیت استان شناسایی کرده ایم، اظهار کرد: برخی از نیازهای در داخل استان و برخی نیز از سایر استان‌های دیگر و بخشی هم از خارج کشور تامین می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان یکی از مهمترین اقدامات در پدافند غیرعامل را تامین مواد ضروری و نیاز استان دانست و بیان کرد: به ۳۶۰ میلیون دلار اعتبار برای تامین نیاز کالاهای اساسی و ضروری استان برای یکسال آینده باتوجه به آنچه که در داخل کشور وجود دارد، نیاز داریم.

وی با اشاره به نیازهای بازار در ایام خاص مانند ماه رمضان، محرم و ... ادامه داد: به دلیل آنکه باید مجوزهای لازم را اخذ کنیم، کمی پروسه تامین نیازهای بازار برای این ایام طولانی می شود لذا زمان تشنگی بازار را حدودا ۱۰ روز بعد می‌توانیم جواب دهیم، بنابراین پیشنهاد می شود مصوبات این شورا که لازم‌اجراست را به شورای پدافند غیرعامل استان ارایه دهیم.

مهندس حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه استان کرمان به‌زودی به استانی صنعتی تبدیل خواهد شد افزود: در گذشته استان کرمان یک استان کشاورزی بود اما ظرف دو یا سه سال آینده استان کرمان به استانی کاملا صنعتی تبدیل و شناخته خواهد شدو

وی با بیان این مطلب که سهم استان کرمان از GDP کشور ۳.۴ درصد است، افزود: سهم استان کرمان در تولیدات معدنی کشور ۴۳.۱ درصد است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در ادامه سخنانش با اشاره به شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: براساس عارضه‌یابی‌های که در گذشته صورت گرفته، حدود ۶۴ درصد از واحدهای تولیدی استان مشکل نقدینگی دارند و شیوع کرونا این مشکلات را کاملا ثابت کرد.

وی بیان کرد: برای شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا محدودیت‌ها و تعطیلی‌های داشتیم و ۲۰۰۰ میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم تا بتوانیم تعطیلی‌ها را پوشش داده و آن واحدها را سرپا نگه داریم اما تاکنون که ۵ ماه از سال گذشته خیلی نتوانستیم این منابع را تامین کنیم و متاسفانه تاکنون تنها ۴ میلیارد تومان پرداختی داشتیم و شاید یکی از دلایل این گران فروشی‌ها در روزهای اخیر، این بدعهدی‌ها بوده است و اگر این منابع را تامین می کردیم می توانستیم جلوی گران فروشی ها که ۱۰ درصد از گران بودن اجناس به این دلیل است و هم گرانی اجناس را؛ بگیریم.

مهندس حسینی‌نژاد بیان کرد: ما تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کردیم و به سمت فروش اینترنتی و اینترانتی رفتیم لذا برخی اوقات تهدیدها برای ما چالش ایجاد نمی‌کند بلکه فرصت‌های جدیدی را در پیش‌روی ما می‌گذارد

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان سازمان صنعت معدن و تجارت حسینی نژاد کالاهاي اساسي مهدی حسینی نژاد کالاهای اساسی معدن و تجارت استان کرمان نیاز داریم تامین نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود

به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، «رجب طیب اردوغان» اظهارداشت: آنچه از سوی [رژیم]اسرائیل علیه فلسطینی‌ها انجام می‌شود، قابل قبول نیست و اسرائیل تاکنون حدود ۴۰ هزار فلسطینی را کشته است. ما به عنوان مسلمان نمی‌توانیم در مقابل این جنایات سکوت کنیم.

وی اضافه کرد: مرحله قطع روابط تجاری با [رژیم]اسرائیل ضروری بود و انجام شد. حجم تجارت سالانه ما با اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود و ما چنین در نظر گرفتیم که این تجارت وجود ندارد و فاز جدیدی را آغاز کردیم.

اردوغان اضافه کرد: در دیدار سال گذشته خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل در آمریکا در حاشیه نشست‌های سازمان ملل متحد، مواضع خود و گام‌هایی را که باید برداشته شود به او گفتم، اما نتانیاهو بی‌رحم است و بی‌رحمی او از طریق قتل عام علیه فلسطینی‌ها استفاده شد و ما نمی‌توانستیم بیشتر از این صبور باشیم.

رئیس جمهوری ترکیه خاطرنشان کرد: برخی احزاب سیاسی در ترکیه قبل از انتخابات به ما در رابطه با روابط با اسرائیل حمله می‌کردند و این حملات غیرقابل توجیه بود. ما تا پایان انتخابات صبر کردیم و اکنون تصمیم به قطع کامل روابط تجاری با اسرائیل گرفتیم.

این اظهارات پس از آن بیان شد که وزارت تجارت ترکیه پنج‌شنبه شب در بیانیه‌ای توقف روند صادرات و واردات به مقصد فلسطین اشغالی یا از مبدأ آن را تایید کرد.

بلومبرگ پیشتر در گزارشی نوشته بود: آنکارا از روز پنجشنبه، تمامی واردات از اسرائیل و صادرات به آن را متوقف کرد.

رئیس جمهوری ترکیه، پیشتر از در دستور کار بودن قطع کلیه روابط تجاری با رژیم اشغالگر خبر داده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است