Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسینی‌نژاد روز پنجشنبه در نشست کارگروه تخصصی صنعت، معدن و تجارت شورای پدافند غیر عامل استان کرمان افزود: شناسایی و طبقه‌بندی صنایع مهم این حوزه، پیش بینی خدمات ضروری مردم و اندیشیدن راهکارهایی برای اجرای آن، پیش‌بینی و ذخیره سازی مواد اولیه صنایع به‌خصوص در صنایع غذایی و نان، پیش‌بینی و ذخیره‌سازی مواد غذایی برای مدت معین، بررسی و آسیب شناسی صنایع و معادن از اهم وظایف کارگروه تخصصی صنعت، معدن و تجارت شورای پدافند غیر عامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیاز استان به کالاهای اساسی را براساس سرانه جمعیت استان شناسایی کرده ایم، یکی از مهمترین اقدامات در پدافند غیرعامل را تامین مواد ضروری و نیاز استان دانست و اظهار داشت: برخی از نیازهای در داخل استان و برخی نیز از سایر استان‌های دیگر و بخشی هم از خارج کشور تامین می‌شود.

وی با اشاره به نیازهای بازار در ایام خاص مانند ماه رمضان و محرم ادامه داد: به دلیل آنکه باید مجوزهای لازم را اخذ کنیم، کمی پروسه تامین نیازهای بازار برای این ایام طولانی می شود لذا زمان تشنگی بازار را حدودا ۱۰ روز بعد می‌توانیم جواب دهیم، بنابراین پیشنهاد می شود مصوبات این شورا که لازم‌اجرا است را به شورای پدافند غیرعامل استان ارایه دهیم.

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه استان کرمان به‌زودی به استانی صنعتی تبدیل خواهد شد افزود: در گذشته استان کرمان یک استان کشاورزی بود اما ظرف دو یا سه سال آینده استان کرمان به استانی کاملا صنعتی تبدیل و شناخته خواهد شد و سهم استان کرمان از GDP کشور ۳.۴ درصد و در تولیدات معدنی کشور ۴۳.۱ درصد است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: براساس عارضه‌یابی‌های که در گذشته صورت گرفته، حدود ۶۴ درصد از واحدهای تولیدی استان مشکل نقدینگی دارند و شیوع کرونا این مشکلات را کاملا ثابت کرد.

وی بیان داشت: برای شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا محدودیت‌ها و تعطیلی‌های داشتیم و ۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم تا بتوانیم تعطیلی‌ها را پوشش داده و آن واحدها را سرپا نگه داریم اما تاکنون که پنج ماه از سال گذشته خیلی نتوانستیم این منابع را تامین کنیم و متاسفانه تاکنون تنها چهار میلیارد تومان پرداختی داشتیم که شاید یکی از دلایل این گران فروشی‌ها در روزهای اخیر، این بدعهدی‌ها بوده است.

وی افزود: در صورتی که این منابع را تامین می کردیم می توانستیم جلوی گران فروشی ها که ۱۰ درصد از گران بودن اجناس به این دلیل است را بگیریم.

حسینی‌نژاد با بیان اینکه تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کردیم گفت: به سمت فروش اینترنتی و اینترانتی رفتیم و در این راستا برخی اوقات تهدیدها برای ما چالش ایجاد نمی‌کند بلکه فرصت‌های جدیدی را پیش‌روی ما قرار می دهد.

برچسب‌ها کرمان کالای اساسی صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان کالای اساسی صمت کرمان کالای اساسی صمت استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۲۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • جذب نیرو مربی های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد