Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت ترامپ با وجود توافق تجاری محدودی که قرار است با چین امضا کند، هیچ برنامه‌ای برای حذف تعرفه روی واردات کالاهای چینی به ارزش بیش از ۳۶۰ میلیارد دلار ندارد.

به گزارش ایسنا، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تا زمان تکمیل فاز دوم توافق تجاری، آمریکا تعرفه‌های واردات روی کالاهای چینی را حفظ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استیون منوچین اظهار کرد در صورت پیشرفت سریع دو کشور برای انعقاد فاز دوم توافق تجاری، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ممکن است کاهش بیشتر تعرفه‌ها را در نظر بگیرد.

دونالد ترامپ قرار است روز چهارشنبه سند مربوط به فاز اول توافق تجاری را در کاخ سفید به همراه لیو هی، معاون نخست وزیر چین امضا کند. امضای این سند یک هفته پیش از آغاز استیضاح ترامپ در سنای آمریکا روی می دهد.

در پی انتشار خبر بلومبرگ مبنی بر این که تعرفه‌های آمریکا علیه چین به قوت خود باقی می مانند، شاخصهای سهام آمریکا به دلیل نگرانیهای پیرامون توافق تجاری نزول کردند.

آمارهای جدید نشان داده که هزینه جنگهای تجاری ترامپ برای رقابت پذیری بخش تولید و اشتغال آمریکا، بسیار گسترده، عمیقتر و طولانیتر از آن چه بوده که پیش از این تصور می‌رفت.

وزیر خزانه داری و رابرت لایتیزر، نماینده تجاری آمریکا پیشتر اظهار کرده بودند که توافقی با چین درباره کاهش بیشتر تعرفه‌ها وجود ندارد.

این دو مقام آمریکایی در بیانیه مشترکی اعلام کردند تمامی جوانب فاز اول توافق تجاری با چین روز چهارشنبه منتشر خواهد شد و تنها یک ضمیمه در خصوص جزئیات کالاهای و خدماتی که قرار است چین خریداری کند، محرمانه خواهد ماند.

پس از این که آمریکا و چین در دسامبر در خصوص فاز اول توافق تجاری به تفاهم رسیدند، واشنگتن موافقت کرد تعرفه روی ۱۶۰ میلیارد دلار کالاهای ساخت چین شامل تلفن همراه، لپ تاپ را که قرار بود از ۱۵ دسامبر اجرایی شود متوقف کند و تعرفه‌های فعلی روی ۱۲۰ میلیارد دلار کالای دیگر را نصف کرده و به ۷.۵ درصد برساند. اما تعرفه ۲۵ درصدی رو ۲۵۰ میلیارد دلار کالای دیگر تغییر نخواهد کرد.

شرکتهای آمریکایی از زمانی که ترامپ جنگ تجاری با شرکای بزرگ خود را آغاز کرد، ۴۶ میلیارد دلار برای تعرفه پرداخت کرده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، ترامپ اصرار دارد که این تعرفه‌ها توسط کشورهای صادرکننده به آمریکا پرداخت می‌شود اما اقتصاددانان و شرکتهای آمریکایی می‌گویند که آنها عمده این هزینه‌ها را متحمل می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ تجاری آمریکا و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۳۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد

دولت ترکیه پس از ماه ها مقاومت در برابر انتقادات داخلی، در نهایت اعلام کرد تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع می کند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت ترکیه روز پنجشنبه (دیروز) تمامی واردات و صادرات به اسرائیل را به دلیل اقدام نظامی جاری این کشور در غزه به حالت تعلیق درآورد و متعهد شد تا زمانی که دولت اسرائیل اجازه ارسال کمک های بشردوستانه به غزه را بدهد، به قطع روابط تجاری خود ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت بازرگانی ترکیه آمده است: "معاملات صادرات و واردات در رابطه با اسرائیل متوقف شده است و شامل تمامی محصولات می شود."

به گفته این وزارتخانه، مقامات ترکیه با مقامات فلسطینی هماهنگ خواهند شد تا اطمینان حاصل کنند که فلسطینی ها تحت تاثیر تعلیق واردات و صادرات قرار نخواهند گرفت.

این وزارتخانه این اقدام را "مرحله دوم" اقدامات علیه اسرائیل توصیف کرد و افزود که این اقدامات تا زمانی که اسرائیل "اجازه جریان بی وقفه و کافی کمک های بشردوستانه به غزه را ندهد، به قوت خود باقی خواهد ماند."

ماه گذشته، ترکیه اعلام کرد که صادرات 54 نوع محصول از جمله آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی و کودهای شیمیایی به اسرائیل را محدود می کند. اسرائیل نیز با اعلام موانع تجاری متقابل پاسخ داد.

"اسرائیل کاتز" وزیر امور خارجه اسرائیل روز پنجشنبه ترکیه را متهم کرد که واردات و صادرات اسرائیل از بنادر ترکیه را مسدود کرده است.
کاتز در پلتفرم اجتماعی "ایکس" (توییتر) نوشت: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه با مسدود کردن بنادر برای واردات و صادرات اسرائیل، توافقات را زیر پا می‌گذارد.

کاتز گفت که به مقامات مربوطه در اسرائیل دستور داده است که "فورا با همه طرف‌های مرتبط در دولت برای ایجاد جایگزین‌هایی برای تجارت با ترکیه، با تمرکز بر تولید داخلی و واردات از کشورهای دیگر، تعامل کنند."

دولت اردوغان که در انتخابات محلی در ماه مارس شکست‌های بزرگی را متحمل شد، در داخل این کشور با فشار شدیدی برای توقف تجارت با اسرائیل مواجه است. 

منتقدان طی ماه های گذشته دولت را متهم می کردند که با وجود لحن انتقادی شدید علیه اسرائیل همچنان به روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل ادامه می دهند و این مساله را ریاکاری و استاندارد دوگانه می دانستند.

حجم روابط تجاری ترکیه و اسرائیل در سال گذشته میلادی بیش از 6 میلیارد دلار برآورد شده است.

ترکیه در سال 1949 اسراییل را به رسمیت شناخت. در دوران اردوغان، تنش ها بین آنکارا و تل آویو فراز و فرود داشته است.

اردوغان پس از حمله نظامی اسرائیل به غزه، انتقادات خود را نسبت به اسرائیل تشدید کرد و آن را به انجام جنایات جنگی و نسل کشی متهم کرد. او گروه شبه‌نظامی حماس را که توسط اسرائیل، آمریکا و اتحادیه اروپا یک سازمان تروریستی تلقی می شود، "مبارزان آزادی" توصیف کرده است.

این هفته، "هاکان فیدان" وزیر امور خارجه ترکیه گفت که ترکیه تصمیم گرفته است به پرونده حقوقی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری بپیوندد و به زودی درخواست رسمی برای مداخله در این پرونده ارائه خواهد کرد.

آفریقای جنوبی پرونده ای را در دیوان بین المللی دادگستری تشکیل داده و اسرائیل را به نقض کنوانسیون منع "نسل کشی" متهم کرده است. 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتقاد رهبر حزب رفاه ترکیه از اردوغان: آیا شایسته ترکیه است که علیه ایران با اسرائیل همکاری کند؟ صادرات هزاران کیلو باروت و بمب توسط ترکیه به اسرائیل

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد