Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان در گفتگو با برنامه فوتبال یک درباره آخرین وضعیت تسویه بدهی‌های ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس برای دریافت مجوز حرفه‌ای اظهار داشت: چاره‌ای به غیر از نداریم که فوتبال را با قوانین فیفا اداره کنیم و سمت حرفه‌ای سازی برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع ۱۲ بند است که ساختار سازمانی، داشتن هیئت مدیره، داشتن زمین از مفاد آن است. کار را از لیگ برتر شروع کرده‌ایم و لیگ دسته اول هم باید در مسیر حرفه‌ای سازی برود. با این کار در آینده مشکلاتمان کمتر می‌شود.

سال گذشته می‌توانستیم استقلال و پرسپولیس را از لیگ قهرمانان حذف کنیم

تاج افزود: واقعیت این است که ما از سال گذشته می‌توانستیم استقلال و پرسپولیس را مانند نفت تهران از لیگ قهرمانان آسیا حذف کنیم که در آن صورت تیم هایمان نمی‌توانستند در لیگ قهرمانان شرکت کنند و نشاط عمومی ایجاد نمی‌شد. در نتیجه تیم ملی هم قوی نبود و امکان اینکه از بهترین‌های آسیا شویم از بین می‌رفت. حتی نمی‌توانستیم‌ در جام جهانی هم به آن شکل بدرخشیم.

فدراسیون و باشگاه‌ها مقصر مشخص نشدن طلب افراد نیستند

او ادامه داد: امسال باید بحث تسویه بدهی‌ها را جدی‌تر می‌گرفتیم و همین کار را هم انجام دادیم. اگر زمانی می‌گفتند بدهی استقلال یا پرسپولیس چه قدر است هرکس یک جوابی می‌داد و اعدادی مانند ۱۶۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیارد مطرح بود و هیچکس زیر بار بدهی‌ها نمی‌رفت. ما شرایط را به شکلی پیش بردیم که ۲ باشگاه در سایت خود اعلام کردند هرکسی از استقلال یا پرسپولیس طلب دارد آن را اظهار کند. اگر طلبکاری این کار را انجام نداد دیگر فدراسیون و باشگاه‌ها مسئولیتی برای پرداخت طلب او ندارند. البته تعداد زیادی طلب خود را مطرح کردند و پرونده‌های زیادی هم در کمیته انضباطی وجود داشت. تعداد زیادی از طلبکاران در کمیته تعیین وضعیت پرونده تشکیل دادند و برخی پرونده‌ها هم در کمیته استیناف مطرح شد.

۳۶ پرونده بدهی خارجی پرسپولیس بسته شد

تاج افزود: تمام بدهی‌ها آهسته آهسته روی کاغذ آمد و ما هم برای نخستین بار فهمیدیم بدهی واقعی استقلال و پرسپولیس چه قدر است. البته اگر طلبکاری بحث مطالباتش را اظهار نکرده باشد خودش مقصر است. برخی طلبکاران به دلیل علاقه‌ای که به ۲ باشگاه داشتند از دریافت پولشان صرف نظر کردند. به مدیران استقلال و پرسپولیس تکلیف کردیم بدهی ها را پرداخت کنند. پرسپولیس ۳۶ مورد بدهی خارجی داشت. از مانوئل ژوزه تا بسیاری از خارجی‌های دیگر از پرسپولیس طلبکار بودند، اما اکنون این باشگاه بدهی خارجی ندارد. نبودن پرونده باز از پرسپولیس در فیفا یک توفیق است.

کمیته بدوی از فردا مدارک تسویه حساب باشگاه‌ها را بررسی می‌کند

رئیس فدراسیون فوتبال درباره بدهی‌های داخلی استقلال و پرسپولیس گفت: این باشگاه‌ها بدهی خارجی شان را صاف کرده اند. نحوه صاف شدن بدهی هم به این شکل است که یا با بازیکن و مربی توافق می‌کنند یا به او چک داده و می‌گویند پولت را در فلان تاریخ پرداخت می‌کنیم که البته باید طلبکار این چک را قبول کند. به برخی بازیکنان و مربیان هم پول پرداخت شده است. در واقع اکنون باشگاه‌ها وضعیت مشخصی دارند. در حال حاضر اسناد و مدارک باشگاه‌ها تحویل داده شده و از فردا (شنبه) کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای به مدت یک هفته این مدارک را بررسی می‌کند. اگر هم به رای کمیته بدوی اعتراضی مطرح شود طلبکاران می‌توانند به کمیته استیناف بروند.

یازده باشگاه لیگ برتری مدارکشان را برای دریافت مجوز حرفه‌ای و ملی ارائه کردند

تاج ادامه داد: در مجموع می‌توانم بگویم اکنون سایپا، ذوب آهن، سپاهان و فولاد خوزستان مشکلی ندارند. از جمع ۱۶ باشگاه لیگ برتری ۱۱ باشگاه مدارکشان را تحویل داده اند و حتی برخی از آن‌ها با وجود حضور نداشتن در لیگ قهرمانان آسیا می‌توانند مجوز حرفه‌ای یا ملی بگیرند.

درست نیست اگر بگوییم هیچ خطری استقلال یا پرسپولیس را تهدید نمی‌کند

او درباره اینکه آیا در حال حاضر خطری پرسپولیس و استقلال را برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا تهدید می‌کند یا خیر، گفت: شاید حرف کاملی نباشد بگویم هیچ تهدیدی استقلال یا پرسپولیس را تهدید نمی‌کند، اما می‌توانم بگویم اکنون تمام بدهی‌ها مطرح شده و اسناد صاف شدن آن‌ها در اختیار فدراسیون قرار گرفته است. باید این مدارک را راستی آزمایی کنیم، اما می‌دانیم اکنون تمام بدهی‌های خارجی تسویه شده است.

استقلال به جای ۳۰ هزار دلار ۳۶۰ هزار دلار به پروپییچ پرداخت کرد

رئیس فدراسیون فوتبال درباره پرداخت طلب پروپییچ، بازیکن کروات استقلال گفت: آخرین بازیکنی که با او تسویه حساب شده پروپییچ بوده که ابتدا حاضر بود ۳۰ هزار دلار از استقلال بگیرد، اما این مبلغ به او پرداخت نشد تا با شکایت از فیفا ۳۶۰ هزار دلار از استقلال بگیرد. حتی دادگاه CAS اعاده دادرسی استقلال را در پرونده پروپییچ نپذیرفت. این خسارت را پرداخت کردیم تا مدیران باشگاه‌ها متوجه شوند بازیکن خارجی تا ریال آخر پولش را دریافت می‌کند. با این شرایط باشگاه‌ها سراغ جذب بازیکن خارجی بی کیفیت که فقط نیمکت تیم را پر می‌کند نمی‌روند.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: باید از مدیران باشگاه ها، وزارت ورزش و جوانان، مربیان و بازیکنانی که شرایط را به شکلی پیش بردند تا درباره بدهی‌ها شفاف سازی صورت بگیرد تشکر کنم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتبال ایران مهدی تاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکار خود را فراهم کردند
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکارشان را فراهم کردند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها